DeletedUser16462
Guest
Κατεβείτε λίγο από το καλάμι όσοι λένε πολιορκία πολιορκία πολιορκία...
Που σε κόσμο εξέγερσης δεν βγάζετε ούτε δίμηνο!
Αλλά όταν έχεις μάθει να παίζεις οικόπεδο και να βαρας μόνο στο μπόνους έτσι είναι...
Γελάω πραγματικά με τους δαίμονες που κρύβονται πίσω από 25αρια τοίχοι χαχα!
Για χαλαρώστε λίγο.
Στο Grepolis για να προκόψεις, είτε Πολιορκία είτε Εξέγερση είτε Γιοκαμάχου (ειδικός-μυστικός σέρβερ με αποκλειστικούς και προσκεκλημένους επαγγελματίες παίκτες) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΙΩΣΕΙΣ και Αν θες να υπάρξει και διαφροά , καλό είναι να μπεί και χρήμα.
Ασφαλώς δε , χωρίς μπότ και team viewer , σωστή οργανωμένη συμμαχία εξ αρχής , δεν πας πουθενά, ή τουλάχιστον όχι 5άδα.
Εγώ ήμουν φανατικός λάτρης της Εξέγερσης μέχρι που δοκίμασα Πολιορκία και εθίστηκα.
Έχουν και τα δυό τη χάρη τους. Οι μέθοδοι διαφοροποιούνται , διαφοροποιείται το πρόγραμμα και η ζωή σου όλη ανάλογα με τον τύπου παιχνδιού.
Ας μην λέμε ότι θέλουμε. Η Πολιορκία είναι πιο δύσκολη γιατί αν ο άλλος ξέρει μπορεί με λίγα κόλπα και πραγματικά , λίγες μονάδες , να βυθίσει πολλά αποικιακά στη σειρά. Στην εξέγερση είναι θέμα δύναμης. Ο δυνατότερος κερδίζει. Βέβαια για να γίνεις δυνατός και να παραμείνεις έχουν και αυτά την χάρη τους. Να εχεις σωστή μεθοδολογία , οργάνωση κτλ.
Δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο οπότε, δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε, ή μαλλον , μπορούμε αλλά θα ήταν λάθος γιατον λόγο που προανέφερα, ΈΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΌ την χάρη τους, την οποία εγώ αναγνωρίζω και δεν μπορώ να αμσφισβητήσω. Όσοι έχετε παίξει και τα δύο και έχετε μεγαλουργήσει και στα δύο, θα συμφωνήσετε.