DeletedUser
Guest
οσο κ αν σου φαινεται παραξενο ναι δεν εχω βρισει ποτε κανεναν..ουτε σε φορουμ ουτε με προσωπικο μυνημα.οσο για το κλεψιμο που λες..ειναι σαν μια γυναικα να κανει μυνηση στον απατημενο συζηγο επειδη αυτος βιντεοσκοπουσε την κρεβατοκαμαρα κ τους επιασε στα πρασα.Διοτι ρε φιλε το internet ειναι ανωνυμο. Εδω ο καθενας ειναι αυτο που θελει, ή θα ηθελε να ειναι εξω. Ή ακομα χειροτερα βγαζει τα αποθυμενα του εδω. Μη μου πεις τωρα οτι ποτε δεν εχεις βρισει ειτε σε φορουμ ειτε σε pm ενα εικονικο αντιπαλο, μιαν αλλη ηλεκτρονικη περσονα (και οχι τον ανθρωπο πισω απ'την οθονη διοτι απλουστατα 99% δε τον ξερεις κιολας), διοτι δε θα σε πιστεψω. Με λιγα λογια, πιστευω οτι διυλιζεις το κωνωπα με αυτο το ποστ, και κανεις μεγαλο ενα θεμα που και δεν ειναι μεγαλο και ειναι και καθημερινο σε καθε φορουμ. Οπως ειπε ο θεαγενης, μακαρι να με βριζουν σε καθημερινη βαση και εγω να τους βαραω αλυπητα. Να τους δινω λογο να με βριζουν.
Παρολα ταυτα, το αλλο κομματι του αρχικου μου ποσταρισματος εμεινε αναπαντητο. Θα ελεγες σε καποιον να μη βριζει. Ειπες σε αυτον που σου εδωσε το screenshot, οτι δε σου αρεσει να κλεβεις σε ενα παιχνιδι?
Αυτα, μαλλον βαρεθηκα να ασχολουμαι με το θεμα, καλη συνεχεια, και δωσε λογους να σε βριζουν σπαζοντας τα παντα.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: