DeletedUser
Guest
Γεια σε όλους
Έχω εγγραφεί στο ελληνικό φόρουμ για να μοιραστώ μαζί σας το έργο μου.
Είμαι ένας Γάλλος παίκτης που αποφάσισε πριν 2 μήνες για να ξεκινήσει ένα έργο «ομάδα όνειρο» έργο της ομάδας μας όνειρο.
Η ώρα περνάει και έχουμε αρκετά καλούς παίκτες που συμμετέχουν στο έργο.
Είμαστε σήμερα ψηφίζουμε είναι να ενταχθούν σε έναν κόσμο ή όχι.
Προσπαθούμε επίσης να ψηφίσει εάν δημοσιοποιηθεί ή όχι αυτό που ο κόσμος πηγαίνει.
Αν η ψηφοφορία είναι θετική, μπορούμε να υπολογίζουμε στην ελληνική κοινότητα να έρθει σε αυτόν τον κόσμο, όπως καλά ?
Αν η "ομάδα όνειρο" εθνικό μητρώο στον ίδιο διακομιστή, έχουμε τις πιο βίαιες πολέμους δει ποτέ ...
Στη Γαλλία, έχουμε ήδη άλλες δύο ομάδες των παικτών εναντίον μας, κάθε συμμαχία για τον εαυτό του !
Ενώ ορισμένες αγγλικές ομάδες, Γερμανικά, Γαλλικά, Αμερικανός ... θέλουν να κάνουν ένα είδος "Battle Royal" ...
Οποίο οι παίκτες και συμμαχίες ενδιαφέρονται ?
Συγνώμη για την μετάφραση, απλά google παραδοσιακά.
Αν κάποιος μπορεί να μεταφράσει από την αγγλική έκδοση, θα συμβάλει με το μέγεθος της διεθνούς κόσμο !
Έχω εγγραφεί στο ελληνικό φόρουμ για να μοιραστώ μαζί σας το έργο μου.
Είμαι ένας Γάλλος παίκτης που αποφάσισε πριν 2 μήνες για να ξεκινήσει ένα έργο «ομάδα όνειρο» έργο της ομάδας μας όνειρο.
Η ώρα περνάει και έχουμε αρκετά καλούς παίκτες που συμμετέχουν στο έργο.
Είμαστε σήμερα ψηφίζουμε είναι να ενταχθούν σε έναν κόσμο ή όχι.
Προσπαθούμε επίσης να ψηφίσει εάν δημοσιοποιηθεί ή όχι αυτό που ο κόσμος πηγαίνει.
Αν η ψηφοφορία είναι θετική, μπορούμε να υπολογίζουμε στην ελληνική κοινότητα να έρθει σε αυτόν τον κόσμο, όπως καλά ?
Αν η "ομάδα όνειρο" εθνικό μητρώο στον ίδιο διακομιστή, έχουμε τις πιο βίαιες πολέμους δει ποτέ ...
Στη Γαλλία, έχουμε ήδη άλλες δύο ομάδες των παικτών εναντίον μας, κάθε συμμαχία για τον εαυτό του !
Ενώ ορισμένες αγγλικές ομάδες, Γερμανικά, Γαλλικά, Αμερικανός ... θέλουν να κάνουν ένα είδος "Battle Royal" ...
Αυτός ο διακομιστής θα είναι ότι από όλους τους κινδύνους και όλες τις προκλήσεις
Οποίο οι παίκτες και συμμαχίες ενδιαφέρονται ?
Συγνώμη για την μετάφραση, απλά google παραδοσιακά.
Αν κάποιος μπορεί να μεταφράσει από την αγγλική έκδοση, θα συμβάλει με το μέγεθος της διεθνούς κόσμο !