DeletedUser18354
Guest
Ρε τι κανετε στον κυρ φωτη και χαλασε ; εχει ανεβασει 20 φορες οτι πηρε τον ολυμπο και νιωθει οτι εκανε κατι τρομερο 30 πολεις σε 90 μερες
Μην τα μπερδευεις, εγω ειμαι ο νεκροθαφτης.εσυ ειδικα νεκροθαφτη μη μιλας , που στελνεις λιμανια και μολις σου ξεκινησω επιθεση ακυρωνεις αστο , βρωμισε σκατιλα
Καταρχας δεν μιλαω με ατομα που ειχαν ενα νησι δικο τους,ειχα 2 πολεις και ειχες μεσα 1500 διηρεις μονιμες... περαστικα ασχημαντρα.. Επισης, 30 ατομα απο την συμμαχια ειχαν παιξει στοιχημα οτι οι απαντησεις σας θα ηταν κυριως, να μας βγαλουν τρελους και με ακυρα πραγματα απο τις εικονες... Σε φιλω γλυκα... ο νεκροθαφτης σας καλα το ειπες...
ΥΣ: 4 μερες πριν κλεισει ο κοσμος θυμηθηκες να βγεις απο το αυγο σου...
οταν εγω επαιζα 44 εσυ επαιζεις 80 τομπολα λαλακη , οποτε οτι και να πεις εισαι ακυρος , βασικα 10 ατομα σας γαμησαμε τα πρεκια , τοσο απλα
Δεν θα απαντήσω σαν αμόρφωτος όπως εσυ,θα σου θέσω το εξής ερώτημα. Ονόμασε μου αυτούς τους 10 που λες ότι μας έκαναν.... Τα πρεκια τσουρέκια.. Επίσης πως γίνεται να μας κάνατε ότι μας κάνατε 10 μέρες πριν κλείσει ο κόσμος, γιατί μέχρι τότε δεν ήσασταν πουθενά και τα σαββατοκύριακα βάζατε διακοπές ονόματα δεν λέω, οικογένειες δεν θίγω.. Ήσασταν 20 άτομα στην 44,ήμασταν 5 με αποδείξεις και λες ότι μας πήγατε... Ενώ σας είχαμε πάρει και τα σοβρακα από πόλεις...οταν εγω επαιζα 44 εσυ επαιζεις 80 τομπολα λαλακη , οποτε οτι και να πεις εισαι ακυρος , βασικα 10 ατομα σας γαμησαμε τα πρεκια , τοσο απλα