[ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ] σχεδιασμος

DeletedUser

Guest
τωρα η επειδη εγω ειμαι αναπηρος η μου εχει ξεφιγει κατι.εχοντας καπετανιο κανο ενα σχεδιο με στοχο τον Χ και βαζο να φυγει μια υποστιριξει/επιθεση να σκαει στης 8:00:01 το πρωι.τι πρεπει να προσεξο.(το λεο αυτο γιατι)εκανα ενα σχεδιο στον Sigma με στοχο τον Χ να σκαει η επιθεση στης 3:01:22 ηθελε 35 λεπτα για να παει μου εβγαλε την αναφορα στο πλαι "προκειτε να γινει μια προγραματισμενη επιθεση.." αλλα δν εγινε ποτε.γιατι? επειδη ιμουν μεσα εκεινη την ωρα?ηταν κατο απο της 2 ωρες?αλλαξε τιποτα? εκανα πειραματα αλλα δεν εβγαλα ακρη.(οποιος θελει να μου εξειγηση ας μου πει να του στηλο το skype μου να μου εξεγηση μεσο κλησης.)επησης σημερα το βραδυ εκανα ενα σχεδιο να σκανε ολες οι επιθεσης στης 10:17:22 ο πρωτι επιθεση αναχορουσε στης 7:49:58 το σχεδιο το ειχα φτιαξει 4 ωρες και κατι νοριτερα παλι μου εβγαλε την αναφορα οτι προκειτε να πραγματοποιθη προγραματισμνη επιθεση.....αλλα ποτε δεν φευγουν απο μονες τους.(μονο μια φορα καταφερα να φιγει απο μονη της η επιθεση εκτος και αν ηταν στην φαντασια μου και ο ρολοσ του σχεδιασμου ειναι απλα να το θιμιζει 1 λεπτο νοριτερα)

DeletedUser11877

Guest
Φιλε μου με τον συντονιστη επιθεσης,οι επιθεσεις δεν φευγουν ποτε απο μονες τους.Τις επιθεσεις τις στελνεις εσυ κανονικα,απλα με τον συντονιστη μπορεις να κολησεις ευκολοτερα τις επιθεσεις σου και να δεις την ωρα που πρεπει να αναχωρησει η καθε επιθεση για να φτασει το στοχο της μια συγκεκριμενη ωρα.Ειναι ενα εργαλειο παρα πολυ χρησιμο στις επιθεσεις σου,αν ξερεις να το χρησιμοποιησεις σωστα.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
ωρεα ευχαριστω ημουν θυμα παραπληροφορησεις .με την αποκληση τον επιθεσεον μπορει να γινει κατι? ολα πανο κατο απο την ωρα που παταο με πηγενει 11 δευτερολεπτα η μεγαλιτερη αποκλειση που εχο φαει ως τωρα.και γενικος να κλειδοσεις μια επιθεση να φιγει μονη της γινετε με καποιον αλον τροπο?

DeletedUser11877

Guest
ωρεα ευχαριστω ημουν θυμα παραπληροφορησεις .με την αποκληση τον επιθεσεον μπορει να γινει κατι? ολα πανο κατο απο την ωρα που παταο με πηγενει 11 δευτερολεπτα η μεγαλιτερη αποκλειση που εχο φαει ως τωρα.και γενικος να κλειδοσεις μια επιθεση να φιγει μονη της γινετε με καποιον αλον τροπο?

Η αποκλιση υπηρχε και θα υπαρχει παντοτε σε ολους τους παικτες σε ολους τους κοσμους,δεν μπορεις να κανεις κατι για να την εξαφανισεις,η μεγαλυτερη που μπορει να φας ειναι περιπου 15sec. περισσοτερο δεν νομιζω να παει....Τωρα για το 2ο ερωτημα σου,αποτι ξερω δεν υπαρχει καποιος νομιμος τροπος να κλειδωσεις επιθεση για να φυγει μονη της,μονο με καποια παρανομα scripts.....οπωτε αν θες να στειλεις μια επιθεση ο μονος τροπος ειναι με τον απλο και γνωστο μας τροπο.

DeletedUser

Guest
ευχαριστο τοσο καιρο νομιζα οτι οσοι ειχαν καπετανιο πορουσαν να το κανουν αυτο .απαντηθηκε.

Κορυφή