DeletedUser18752
Guest
μου αρεσει που πρωταγωνιστουν στις συνομιλιες ανυπαρκτοι και κουμπακηδες...ακα planet of zeus,κατσαρος κλπ...
με βλεπεις να εχω πατησει κουμπακι?μου αρεσει που πρωταγωνιστουν στις συνομιλιες ανυπαρκτοι και κουμπακηδες...ακα planet of zeus,κατσαρος κλπ...
forum moderator δεν εισαι? κανε σωστα την δουλεια σου
μου αρεσει που πρωταγωνιστουν στις συνομιλιες ανυπαρκτοι και κουμπακηδες...ακα planet of zeus,κατσαρος κλπ...
μαλλον δεν τις ξερεις το μονο που ξερεις ειναι να καλυπτεις τον σουφ ,φυσικα ξερεις τις αρμοδιοτητες σου,αλλο που τις βαζεις στην ακρη για τον μεγα σουφραΕσυ δεν ξέρεις ποιες είναι οι αρμοδιότητες μου, εγώ ξέρω.
Άρα καλύτερα να μην μιλάς!!
σταματηστε να μας γλειφετε δεν προκειτα να μας παρετε μαζι σας...κουμπακηδες εμεις δεν ειμαστε παιζουμε κοσμους μεχρι τελους...
Ολοι ξερουν τι εγινε και στον κυθηρα και στον απολλωνια τα αστεια λεγετε τα μεταξυ σας στην παρεουλα σας για να τα πιστευετε κιολας χαχαχαχα...τωρα dymi επανεκκίνηση και παμε next...και αν δεν βγει και ο επομενος κοσμος απεναντι μας τελικα δεν θα παιζατε παλι χαχαχα
σας ποναει ο σουφ με καθαρη στρατηγικη ουτε μυρωδια δεν πηρατε τον ολυμπο χωρις διπλους χωρις vpn anydesk κλπ ποναει το φανταζομαι..
Ολοι ξερουν τι εγινε και στον κυθηρα και στον απολλωνια τα αστεια λεγετε τα μεταξυ σας στην παρεουλα σας για να τα πιστευετε κιολας χαχαχαχα...τωρα dymi επανεκκίνηση και παμε next...και αν δεν βγει και ο επομενος κοσμος απεναντι μας τελικα δεν θα παιζατε παλι χαχαχα
σας ποναει ο σουφ με καθαρη στρατηγικη ουτε μυρωδια δεν πηρατε τον ολυμπο χωρις διπλους χωρις vpn anydesk κλπ ποναει το φανταζομαι..