stapet
Οπλίτης
εγω αν και εχω αντιπαλο τον ταραντινο θα παρω το μερος του....
ας εξηγηθω λοιπον....
συμφωνω απολυτα οτι ενας παικτης με 40 πολεις αν τις πατησει ολες στο ιδιο δευτερολεπτο καποιες θα πεσουν στον ιδιο χρονο ...ας πουμε οι δεκα επιθεσεις...οι υπολοιπες θα χασουν το χρονο αρα πρεπει να τις ξαναστειλει ο παικτης...
αυτο σημαινει οτι εγω σαν αμυνομενος 8α πρεπει να βλεπω επιθεσεις που ακυρωνωνται και στελνονται ξανα μετα απο καποια ωρα...σωστα??
οταν ομως ολες οι επιθεσεις ειναι καρφι στο χρονο τι σημαινει?? οτι ειναι παικταρας αυτος που τις εστειλε???
ας το εξηγησουμε λιγο να το δουμε καλητερα....
στελνω ξεκιναω στελνω μια μια τις πολεις μου...συντροφια με ενα αργο μεταφορικο στην αρχη ετσι??
και αν δεν πιασω χρονο ξαναστελνω μετα με ενα γρηγορο μεταφορικο και παει λεγοντας...
ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ λοιπον ολους εσας τους παικταραδες να μου δειξετε τις αναφορες που σκαει φαρουπολη με 300 φαρους και ενα αργο μεταφορικο...η σκαει επιθετικη ξηρας με 150 γρηγορα και ενα αργο η ενα φαρο η δε ξερω γω τι αλλο βαζετε για συνοδεια...
χωρις μποτακι ετσι δε θα επρεπε να ειναι οι αναφορες? αντε να σας δω για αρχιστε να ποσταρετε...
στον chi κοσμο εφευγαν 40-50 επιθεσεις και αμυνες χωρις καμια ακυρωση και ολες ηταν 5-6 δευτερολεπτα πριν το αποικιακο μεχρι την ωρα του αποικιακου και οι υποστηριξεις εφταναν ακομα και στο ιδιο δευτερολεπτο με το αποικιακο...και ο αμυνομενος πηγενε για καφε...
το ιδιο συμβαινει και στον κοσμο Korinth....το ειδα το μποτακι...μου εξηγησαν πως δουλευει και εφυγα απο αυτο το κοσμο...και εμαθα μετα πως η μεν κατηγορουν τους δε οτι εχουν μποτακι ενω στην πραγματικοτητα το εχουν σχεδον ολοι και την πληρωνουν μονο κατι ασχετοι σαν εμενα που δεν θελουμε να παιξουμε ετσι.
λοιπον η προ(σ)κληση ειναι ανοιχτη...δειξτε μου αναφορες τις επιθεσεις σας που εχουν ενα αργο μεταφορικο ενα φαρο μια διηρη και δεν ειναι ομοιομορφες...
υγ:προσφατα στον κοσμο byzantioym ηρθε ενας παικτης (ονοματα δε λεω γιατι δε χρειαζεται) με κωρωνα και ηθελε να μου παρει την πολη....το αποτελεσμα ηταν ενα μεγαλο μπλουμ γιατι δεν ειχε μποτακι και οι επιθεσεις του ηταν τοσο μακρυα η μια απο την αλλη (λιγα δευτερολεπτα που ομως αρκουσαν) ωστε μπορεσα και την εσωσα...
http://i.imgur.com/xZKoN9V.png
θα μπορουσα να γραφω για πολλα ακομα αλλα δεν νομιζω οτι αξιζει πλεον...ολοι ξερουμε τι παιζει και τι γινεται
αφου δεν θελει καποιος να κανει κατι ας κανουμε απλα τον χαβαλε μας οι υπολοιποι και ας αφησουμε τους λεφταδες/μποτακιδες να κανουν παιχνιδι και να τσακονωνται ποιος εχει το καλυτερο μποτ
μια απο τις απειρες εικονες
ολοι οσοι εχουν παιξει μαζι μου ειτε ως πρασινοι ειτε ως κοκκινοι μπορουν να παραθεσουν παρα πολλα παραδειγματα
να τονισω πως αυτο χαρακτηριζεται τεραστια αποκλιση καθως η τελευταια ξηρας πριν το απ ειχε κενο 2 δευτερα και δεν συμπεριλαμβανω τις ~10 αμυνες στην εικονα οι οποιες ειχαν τοπ αποκλιση 3 δευτερα με μονο μια να φτανει στα 4

το δευτερο ειναι απο τον μοναδικο κοκκινο που εμεινε μεχρι τελους να πολεμαει στην περιοχη, αυτο και μονο δηλωνει πολλα
δεν χρειαζεται να τονισω οτι το παιδι(υποθετω) ξερει το παιχνιδι εχει κινητο κτλ και παιζει καιρο
Υ.Γ. 3 δευτερα διαφορα δεν ειναι κολημα, αυτο παει για ολους εκεινους που θα πουν πως ειναι αδυνατο
δεν ειμαι ο μοναδικος ουτε ειμαστε καμια κλειστη ομαδα 10 ατομων και κραταμε τα μυστικα μονο για τους εαυτους μας
μυαλο, καλη συνδεση και γρηγορα αντανακλαστικα αυτα ειναι ολα οσα χρειαζονται
το 1ο δεν εχει σχεση με το κολημα αλλα με το να σκεφτεις οτι απλως και μονο επειδη δεν μπορεις να το κανεις εσυ τωρα δεν σημαινει πως ειναι αδυνατο
και για να κλεισω το θεμα αυτη ειναι μια νορμαλ επιθεση
ουτε κορυφη ουτε χαλια
ως τοπ εχει τυχει να κολησω καμια 20αρια επιθ υπο σε 2-3 δευτερα
και φυσικα ως χαλια να μην κολαει τιποτα απολυτως με κενα 2-3-4"
Τελευταία επεξεργασία: