ναι, σωστα εχασα την διαθεση μου τωρα για το παιχνιδι, εχω και δευτερη πολη , γυρω στους 2000 ποντους αλλα τωρα δεν μου κανει η καρδια να συνεχισω, δλδ θα φτασω και αυτη μεχρι ενα σημειο και μετα θα την παρατησω για μια αλλη και παει λεγοντας, σωστος για τις μαχες, αλλα και αυτες μεχρι ενα σημειο θα ειοναι, μεχρι να μην μπορεις να βγαλεις στρατο για να πολεμισεις. και επισεις η δευτερη πολη θα μπορει να μεγαλωσει πιο γρηγορα απο την πρωτη λογο του οτι μπορεις να στελνεις τις υλες της πρωτης στην δευτερη γιατι ετσι και αλιως αχριστη θα ειναι η πρωτη, και η τριτη θα μεγαλωσει ακομα πιο γρηγορα γιατι θα την υποστηριζεις απο δυο πολεις...
σε αλο κοσμο βλεπω καποιους να κανουν επιθεσεις με 150 φαρους, 500 ξιφοι 150 αρματα, η αντιστοινα νουμερα σε αμυντικο στρατο, αν ο αντιπαλος ειναι σε μεγαλη συμμαχια και εχει υποστιριξεις και στα σκοτωσει ολα, η πρεπει να σταμματησεις τις μαχες για να εχεις τουλαχιστων αμυντικο στρατο ή συνεχιζεις ακομα δυο τρεις τετοιες επιθεσεις και μετα στρατος τελος, σωστα???
για τον φιλο radamc με τη εικονα: φιλε μου, δεν απεχω πολυ ακομα απο το να δω και εγω ετσι την πολη μου, 2-3 κτιρια εχω ακομη απο 3-4 επιπεδα το καθενα, δλδ σε καμια ευδομαδα η πολη θα ειναι στο ζενιθ της, να σε ρωτησω, τωρα που ετασες σε αυτο το επιπεδο τι εκανες, απλα συνεχισες με αλη πολη???