Συνηθως δεν γραφω ποτε εδω και ποτε δεν ασχολουμαι με πραγματικα κατινιες,θα γραψω δυο λογια ομως καθως αυτο το φορουμ διαβαζετε απο πολλους και καλο ειναι ολοι να ξερουν και την αλλη πλευρα .Μπαινωντας στον κοσμσο φαρσαλα ηξερα εξ αρχης απο τον ιδιο τον νεκταριο και φιλους του και φιλους μου που παιζουμε μαζι ακομη στον κοσμο ζακρο(ναι παιζουμε μαζι με τον νεκταριο οντως)οτι και ο νεκταριος κατεβαζε μια πολυ δυνατη παρεα στον κοσμο,σε αυτην την παρεα ειχαμε κοινους γνωστους και συμπαικτες μεσα οπως ημαστε ακομη και οι δυο στο ζακρο.
Εγινε λοιπον μια κληση με φιλο μιλωντας για τον κοσμο σε επιπεδο φιλικης κουβεντας οπως ξεκαθαρισε εκεινος, καθως δεν ηταν η ηγεσια, ωστε να με ρωτησει αν θα παιζαμε για τον κοσμο η αν θα ηταν καλο να κανουμε μια συνθηκη μιας και ειχαμε κοινους γνωστους ενθεν και εκειθεν,οχι του ειπα θα παιξουμε για τον κοσμο, αρα εγκαταληφθηκε οποιαδηποτε ιδεα κοινης πορειας στην φιλικη κουβεντα!
Μετα απο λιγο καιρο και οντας εμεις εχωντας αρχισει να καθαριζουμε την θαλασσα μας (digimon bella chiao kai πειρατες)οπως και οι μπαλαρινες επραταν το ιδιο στην θαλασσα τους και να επιδιωκουμε να πατησουμε καλα την 55 εναντι στις συμαχιες χαλβαδες κακιες πεθερες και ελλαδα και deja vu και εθνικη νουμπαδων, που ειχαν υπερ ηδη στημενη στην πλατη μας ετσι οπως ειχαμε βγει, ειχαμε μια εποικινωνια με την συμαχια των μπαλαρινων λεγωντας και οι μεν και οι δε (αφου ειχαμε και κοινους γνωστους μεσα στισ συμαχιες)οτι θα ηταν ωραιο να παιξουμε απεναντι,οπως φαινωταν ηδη δηλ, μπαλαρινες και ποκεμον για την τελικη κυριαρχια εχωντας και οι δυο συμαχιες αποκτησει δυναμη και καθαρες θαλασες,κατα καθετο αξονα απο πανω προς τα κατω 45 55 ποκεμον 44 54 Μπαλαρινες.
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΤΥΠΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ .
Που στην προκειμενη βολευε, καθως ειχαμε παιχνιδι και επρεπε πρωτα να καθαρισουμε τις πλατες μας και οχι να τρεξω δεκα νησια μακρια να βαρεσω τις μπαλαρινες ,μεχρι που μια μερα ξαφνικα οι deza vu εγιναν μπαλαρινες σπαζωντας ολα τα νησια των λαλουν στην 55 και βαζωντας στην 55 θαλασσα τις μπαλαρινες πια !
Οταν εποικινωνησα με τον νεκταριο και τον ρωτησα γιατι το εκανες αυτο?/Γιατι διαλυεις μια συμαχια (λαλουν)ετσι με αυτον τον τροπο και χαλας και το παιχνιδι μας (των ποκεμον εναντι της υπερ των λαλουν)και ουσιστικα σπας και την συμφωνια η απαντηση του ηταν !
ΚΑΘΕ ΣΥΜΑΧΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ!
Και βεβαια μια συμφωνια που οπως παραδεχθηκε ο αγγελος σε κληση μας δεν ηταν συμφωνος αυτος αλλα εγινε ενω ηταν διακοπεσ ο ιδιος!Οταν εγω μπηκα σε αυτην την κληση πραγματικα μπηκα να καταλαβω τις προθεσεις αλλα η απαντηση του νεκταριου προς εμενα ηταν αυτη!ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ!
Μαλλον θα βολευε αφανταστα τον νεκταριο και τον καθε νεκταριο να εχει μια συμφωνια που θα την χειριζοταν οπως θα ηθελε αυτος,το ενα μερος να μενει στη συμφωνια το αλλο μερος να πρατει οπως θελει!
Στην συγκεκριμενη στιγμη λοιπον του κοσμου και ενω η συμαχια και κατ επεκταση η υπερ των λαλουν χτυπιονταν απο καθε πλευρα ασταματητα εχωντας πραγματικα διαλυθει απο την κινηση των deza vu (που εχωντασ μιλησει με τον κωστη του ειχα πει μην κανει κατι τετοιο ποτε στον κοσμο του γκρεπολισ ειναι η απιστευτη ξεφτιλα να σπασεισ τους πυρηνες μια συμαχιας ετσι στην πλατη και καλο θα ηταν να παραδωσουν ολες τις πολεις και να παιξουν σε οποια πλευρα ηθελαν καθαρα ομορφα και ωραια...δεν το ακουσε ,ποτε αντιθετα χαλαστηκε κιολας)εγινε μια κληση απο φιλο να με ενημερωσει πως τελειωνει ο κοσμος για αυτους καθωσ οντως ηταν σε πολυ δυσκολη θεση,τοτε λοιπον εξαιτιας της κινησης του να παρετε τα σημεια στην 55 και να σπασετε τα νησια των λαλουν θελωντασ αληθει ανα πετυχετε τι ?ηρθε η εποικινωνια με τους λαλουν και κατ επεκταση την υπερ που ηδη ειχαν και μεχρι εκεινη την στιγμη ειμασταν αντιπαλοι και παιζαμε ξυλο ομορφα και ωραια ....
Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΜΑΣ ΩΘΟΥΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
Καναμε παυση πυρων 3 μερες μεχρι να ξεκαθαρισουν τα παιδια ποιοι και ποσο μπορουν να παιξουν και καμια συμφωνια οπως εσυ διαδιδεις και μετα απο 3 μερες ξαναμιλησαμε και αν δεν ηταν ο ISPANOS η συμφωνια για υπερ δεν θα γινοταν καθως δεν τα βρισκαμε....
Οπως και να εχει , ειτε ετσι ειτε αλλιως τα βρηκαμε και την καναμε ....
Και ναι ηταν ξεκαθαρο πως θα παιζαμε τελικη κυριαρχια καθε συμαχια της υπερ μονη της και αυτο τα ξεραμε ολοι στην δικη μας υπερ μεχριιι.που?????μεχρι εκει που με την απειλη σας προς αναλωσιμους (μια συμαχια που ανηκε στην υπερ μας...ακουσον ακουσον)με τα σπαστικα σπαθακια σας και τα γραφωμενα σας αν δεν ερθετε μαζι μας θα σας βαραμε ασταματητα και ναι υπεκυψαν????.....οντως τωρα υπεκυψαν η απλα βολεψε ωστε ο λαν να τους φερει μαζι σας?Καθωσ αυτο ηταν η απο την αρχη σας συμφωνια ετσι δεν ειναι νεκταριε?/Ετσι δεν μου ειχες πει?οτι αυτος και η παρεα του απο την αρχη ηθελε να παιξει μαζι σας>???Ποιος προσεγγισε την συμαχια των πυξιδων απο εμας??εδω απλα θα γελασω!Πολυ καλοι παικτες αλλα ηξερα εξ αρχης οτι επαιζαν μαζι σας.Ποτε δεν θα το εκανα αυτο και το ξερεις!Εεεεεεε οταν λοιπον εσπασαν την υπερ και ηρθαν μαζι σας (δευτερο φαουλ μετα απο το σπασιμο των πυρηνων συμαχιας κατ εμε)αποφασισαμε με την υπερ μας να παμε μαζιιι μεχρι τελους για να τιμωρηθουν τετοιες συμπεριφορες στο παιχνιδι!Και καμια αποφαση δεν ηταν δικη μου αυτονομη ,ηταν συναποφαση ολων μας καθως μας επεβαλε η ηθικη μας να τιμωρησουμε τετοιες συμπεριφορες!Και μπραβο θα πω στα παιδια των λαλουν που ετρεξαν τοσο πολυ εν μεσω κυριαρχιας και δεν πτοηθηκαν απο οσα στραβα και να τους ετυχαν και βρεθηκαν μεχρι τελους στον κοσμο,οπως επισης και στα παιδια των χαλβαδων που συμετειχαν πολυ δυνατα και αυτοι!!Και δεν αναφερομαι στα παιδια των ποκεμον καθως ξερω τι ειναι ικανοι να καταφερουν ................................
Δειτε λοιπον ολο το στορι του κοσμου φαρσαλα , και αν εσυ λες οτι εγω αλαξα το λογο μου δυο η τρεις η εφτα φορες
ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ
!ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕΣ ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ!
Υποτιμησατε τους εαυτους σας δεν πιστεψατε ποτε οτι μπορουσατε εναντι μας και ολη η προσπαθεια σας εστιαστηκε στο κλεψιμο πολεων και στο να χαλασεις την ηρεμια και ψυχολογια του αντιπαλου, οχι σαν λογαριαμσο γκρεπολις παιρνωντας του πολεις αλλα σαν ατομο που χειριζεται το λογαριασμο, προσπαθωντας να διαλυσεις την ηρεμια του σε προσωπικο επιπεδο.
Ταπεινη δικη μου εκτιμηση!
Τωρα επειδη δεν θελω να απαντησω σε κανενα ειλικρινα οσες φορες και να αναφερθηκε το ονομα μου θα σας γραψω οτι εχω διαβασει τα παντα, εγω εκρινα σκοπιμο να πω τα πραγματα πως εγιναν σε αυτον τον κοσμο και ο καθενας που επαιξε, ανακετυτηκε ξερει πολυ καλα!
Τα υπολοιπα ειναι για τα καφενεια ,μονο το γεγονος οτι καποιες συμεριφορες - τοποθετησεις με κανουν να λυπαμε για τον τροπο που βλεπετε ενα παιχινιδι καποιοι.Κρατηστε το χαρακτηρα σας αναλοιωτο σε ενα παιχνιδι ,σταματηστε το οταν νιωσετε οτι πλεον υπερβαινει τον εαυτο σας και σας κανει κατι διαφορετικο απο αυτο που ειστε!
Μεσα σε αυτην την μικρη κοινωνια του γκρεπολις εχω συνομιλησει και εχω γνωρισει πολυ κοσμο και απο κοντα,εχω συναντησει οπως ολοι σας και εξαιρετικα παιδια ειτε απο συμαχοπουλα ειτε απο αντιπαλους ,προσπαθω παντα να κρατω τα καλυτερα στοιχεια ολων και να επενδυω πανω σε αυτα και να αποριπτω αυτα που με ενοχλουν ,μια μικρη πινελια αληθειας απο ολους μας θα κανει το γκρεπολις καλυτερο πιστεψτε με και τον κοσμο μας ιδανικοτερο,αρκει να μπορει ο καθενας μας να εχει αυτογνωσια και να μαθαινει μεσα απο τα λαθη του και τις ηττες η τις νικες του..
Μετα τιμης ευχαριστω για τον χρονο που θα ξοδεψετε να τα διαβασετε..........
Porto leone.........Γιωργος