Καπου διαβασα το ονομα μου... Αλλα το περασα στο φλου
Περνετε ολοι το παιχνιδι πολυ πιο σοβαρα απο οτι πρεπει και χανεται την ουσια...
Και βγαζετε να μετρησετε ποιος την εχει μεγαλυτερη.. (την παικτικη ικανοτητα)
Εγω θα πω 5 πραγματα,θα προσπαθησω να μην προσβαλω οσο γινεται και οσο μπορω, και να εκφερω τα γεγονοτα οπως τα ειδα εγω απο την δικη μου σκοπια. Και οχι δε θα μπω στην διαδικασια να απαντησω ή να διαβασω ενδεχομενος την απαντηση σας γτ απλα βαριεμαι, οποτε μην μου απαντησετε καν.
Πρωτον, λοιπον, οταν μπηκατε στον κοσμο μιλησαμε και καναμε μια συμφωνια (ποκεμον). Τρωμε τους παντες, ολες τις αλλες συμμαχιες και στο τελος παιζουμε ξυλο μπαλαρινες - ποκεμον. Μολις στηθηκατε, κανατε υπερ ολον τον σερβερ τοτε και μας βαραγατε απο παντου. Αυτα ειναι τα γεγονοτα.
Οποια δικαιολογια για αυτο που κανατε ειναι απλα δικαιολογια, το ξερετε το ξερουμε και δεν παιζουν πολλα παραπανω ατομα που χρειαζεται να το μαθουν.Αθετησατε μια συμφωνια για να παρετε ενα κοσμο, στα δικα μου ματια δεν εχει κατι χειροτερο. Ξερω ξερω εχετε βρει δικαιολογιες για να αιτιολογησετε την κινηση σας... Καλος ή κακος ξερετε πως αν παιζαμε μπαλαρινες ποκεμον δεν μας πλησιαζατε, και σε αυτο δε παιζουν ρολο ουτε οι πυξιδες,ουτε οι αναλωσιμοι, ουτε οι deja vu. Ακομα και χωρις αυτα τα ατομα, κυριαρχια απο εμας δε θα περνατε. Το καταλαβατε απο νωρις, και κανατε οτι κανατε. Ολα τα αλλα ειναι απλες δικαιολογιες. Οχι τιποτα, απλα πεσατε και στα ματια των παιδιων που ειχανε παιξει μαζι σας και σας εμπιστευτηκανε στην αρχη οταν ειχαμε κανει εκεινη την συμφωνια.
Απο εκεινο το σημειο και μετα ηταν σχεδον δεδομενο οτι θα χαθει ο κοσμος, πιο πολυ απο πεισμα και για τα λεφτα του μπαμπα ιστεν συνεχισα εγω. Αν στο κεντρο του ταξιδιου ηρθανε μαζι μας οι αναλωσιμοι ειναι μια αλλη ευχαριστη ιστορια γτ γνωρισα καλα παιδια απο κει. Αυτα ειναι που μενουν στην τελικη.
Λιγο γρηγορα για αυτους που ηλικιακα ειναι μεγαλυτεροι ειτε συμπαικτες ειτε αντιπαλοι, λιγο πολυ γελοιο να αναφερεστε επι προσωπικου, ειναι προσβολη στον ευατο σας και σε κανεναν αλλο. Μπαμπα για σενα το λεω που εχεις μεγαλη γλωσσα πιο μεγαλη απο το μπόι μου (και οχι thano δεν ειναι τοσο ευκολο για να σε προλαβω)
Οσον αφορα επι του παιχνιδιου, παρα ειμαι ψωναρα για να δεκτω οτι ειστε οι ''καλυτεροι παικτες''.
Μετα την υπερ που σχηματισατε, ειχατε τον ογκο και τους ενεργους παικτες για να κανετε αυτο που κανατε.
Ειτε σας αρεσει ειτε οχι, το παιχνιδι εχει χαμηλο ταβανι, και ευκολα το φτανεις. Τι να πουμε, ποιος κολλαει καλυτερα? Ή ποιος μετραει χρονους με το ματι? Λιγο να παιξεις αυτα θα τα εχεις, ακομα πιο ευκολα αν σου τα δειξουν.
Απο κει και περα εχει να κανει με το ποση ωρα αφιερωνει ο καθενας, και ποσα πραγματα θυσιαζει. Εγω προσωπικα ταβανι χτυπησα και ας ειμαι τουπος, και σε ωρες κανενας λογαριασμος στον σερβερ δε με κοντραρε, βρε δε πα να παιζανε co play, τεαμ βιουερ, οτι θελετε, παραπανω ωρες απο μενα κανενας, τα γεγονοτα ειναι γεγονοτα, μπορει ο ξενιος να ηταν κοντα, αλλα οχι διπλα, ειχε 2-4ωρες αποσταση. Επαιζα τοσο πολυ που ειχε αρχισει να επιρρεαζει την υγεια μου (ναι ειμαι αρρωστακι) Δεν εχω σκοπο να ξαναπαιξω τοσο ενεργα για να σας παω κοντρα σε αυτο, αν ποτε γινει θα τα πουμε τοτε, με κληση στο σκυπε, 5-6 ημερες σερι μεχρι να λυποθημησετε, ή να αρχισετε να νιωθετε οτι δεν εχει νοημα αυτο που κανετε (συμπτωμα της αϋπνιας μετα τις 3ημερες οπως και μικροι υπνοι των 2-6δευτερολεπτων). Πηγα σχολη και αρχισα να μαθαινω?! χαχαχα. Για το παλικαρι που πισω απο ξενο ακκ μου ειπε οτι πηγα ιταλια να σπουδασω grepo. (το αναλυω πιο μετα)
Συνοπτικα για τους λαλουν, ειτε σας αρεσει ειτε οχι, αν δε κανανε τα ποκεμον την τουμπα θα ειχατε φυγει με κουμπι στις αρχες.
Μπορει να μην το παραδεκτειτε, αλλα σας καρπαζωνανε τα ποκεμον απο δεξια, και εγω σολο στην μουρη. Με προσωπικα μνμ μου λεγατε μην βαρας αυριο παταμε ομαδικο κουμπι. 2μερες μετα σχηματιστικε η υπερ σας.
Μια οποιαδηποτε σοβαρη συμμαχια οταν κατεβηκα με 5αδειες πολεις κατω, το επομενο πρωι θα με ειχε διωξει. Ή θα με αναγκαζε να βαλω μονιμες. Οτι σας κουβαλισανε τα ποκεμον στην γραμμη του τερματισμου δε σημαινει πως το αξιζατε.
Ουτε χαλβαδες, ουτε ποκεμον, ουτε λαλουν, απο μονοι σας μας περνατε.
Δε ξερω αν εχει μεινει κατι αλλο...
Υ.Γ: Απο τον ανθρωπο που ειχε να δει το φως της ημερας μηνες, καντε κατι αλλο. Το παιχνιδι σαν παιχνιδι ειναι μαπα, μονο η παρεα στο σκυπε αξιζει!! Φιλια απο την γλυκια ιταλια.
Υ.Γ(2): Στα βρωμοπαιδα της συμμαχιας μου,ελπιζω να τα πουμε συντομα σκυπε, ή οταν ερθω ελλαδα απο κοντα.
Υ.Γ(3): Σρυ για τα οποια ορθογραφικα, κανω παρεα με τον ιστεν πολυ περισσοτερο απο οτι θα επρεπε.
Υ.Γ(4): Μην λετε για τεαμ βιουερ και διπλοτριπλους. Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω (ναι copy paste για να μην εχει ορθογραφικα)
Μεσα σε αυτους που επαιξαν στα ορια του επιτρεπτου ενδεχομενος και πιο περα ειναι και η αφεντια μου,οπως και ολων οσων εγραψαν σε αυτο το ποστ και αλλων που δεν εγραψαν.
Εμεις και εμεις τα διαβαζουμε, μεταξυ μας κοροϊδευομαστε?
Ορισμενοι με την συμπεριφορα σας χαλασατε φιλιες που ειχατε με αλλους απο παλια, και ειναι μεγαλο λαθος.
Σρυ βγηκε πολυυυυυυυυ μεγαλυτερο απο οτι περιμενα. Αν γουσταρει καποιος 1v1 πιο μετα σε γκρεπο κανενα θεμα, ιδρυσουλες στην 00 στηνομαστε 50πολεις ο καθενας και μαπες. Οποιος ειναι πιο ενεργος ή κολλαει καλυτερα κερδιζει
Αυτα απο εμενα, εις το επανιδειν