Για να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα μικρε!!! κατ αρχην χαιρομαι πολυ που ειμαι γατακι και δεν ειμαι κοπροσκυλο! απο εκει και περα!!!δεν θυμαμαι να μιλησα καπου για σπαστικες επιθεσεις δικες σου. ανεφερα απλα οτι το μονο που ξερεις να κανεις καλα ειναι να σπας τα νευρα των υπολοιπων. τρανο παραδειγμα τα ατελειωτα ποστ που εχεις κανει εδω μεσα με τη γνωστη ατακα που προανεφερα.
Αν θεωρεις οτι βγηκα απ τον κοσμο γιατι ρουφαγα τα αποικιακα λυπαμαι αλλα εισαι πολυ βαθεια νυχτωμενος! Γιατι εγω το μονο που θυμαμαι ειναι να σπαω αποικιακα οχι να τρωω. τα 7 απανωτα που εσπασα μια μερα πριν βγω απ τον κοσμο η δε θελεις να τα θυμασαι φιλαρακι η δεν τα ειδες ποτε. πολυ πιθανον αυτοι που τα εστελναν να μην τα εβαλαν ολα στο φορουμ για να γλυτωσουν το ξεφτιλικι.
και για να σου λυσω την απορια...απ τον κοσμο αναγκαστηκα να βγω γιατι κουραστηκα να μενω αυπνος καθε βραδυ και το πρωι με τα ματια σαν της κουκουβαγιας να πρεπει να παω για δουλεια..και καποιοι συμμαχοι σου στην 64 φροντιζαν πολυ καλα γι αυτο. και μη μου πειτε παλι για λιμανια γιατι οταν στελνεις επιθεση σε καποιον βλεπεις οτι ειναι μεσα και το συνεχιζεις ολη τη νυχτα μονο και μονο για να τον κρατας ξυπνιο παυει να λεγετε παιχνιδι εκτος αν αυτοι που το εκαναν νομιζουν οτι αυτο λεγετε παιχνιδι. δεν ειχε νοημα να παραμεινω αλο το μονο κερδος που ειχα απο αυτον τον κοσμο ηταν να χαλαω καθε μερα την ψυχολογια μου. και να κραταω αυπνους καθε μερα τον εαυτο μου τη γυναικα μου και 2 παιδια που το πρωι επρεπε να ξυπνησουν κι αυτα να πανε σχολειο. θεωρεις λοιπον οτι ειχε καποιο νοημα να συνεχισω? δεν υπηρχε κανενας μα κανενας λογος.
το αν θα παρεις κορωνα η οχι και πως θα την παρεις ειληκρινα σου μιλαω καρφι δε μου καιγετε. αν θες τη γνωμη μου παντως οπως τον καταντησατε τον κοσμο το βλεπω πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο να καταφερει να φτασει στα θαυματα. και αν φτασει καλοριζηκη απ την τσεπη μου δε θα την πληρωσω.
ειναι εκπληκτικο το grepolis καταφερνει να πεταει καθε πικραμενος ατακες να φαινεται ανωτερος ανθρωπος ας πουμε .
ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ τα θελει ο κωλος σου .
Εσπασες 7 αποικιακα ? σοβαρα τωρα ? και λοιπον ? ανωτερος παικτης ? ξερω να dodgarw ας πουμε?
Να πω κ γω την οπτικη μου γτ μου φαινεται θα φυγετε στο τελος κ καθαρες αθωες παρθενες .
Ποιος ξεκινησε τα σπαστικα πριν κατεβουμε κατω ??? Ποιος βαραγε απτο πρωι ως το αλλο πρωι εχεις καθολου εικονα ? κ μου μιλας για ξεφτιλικια κ πρασινα αλογα κομπαρσε της πλακας
Που για να σηκωσεις βελακι επρεπε να βρεις διπλα σου φαντασμα να παρεις . αφου μας πριξατε τα παπαρια , μου φυγατε σα τα ποντικια δεξια αριστερα ο ενας μετα τον αλλο γτ βαραγαμε ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΠΑΣΤΙΚΑ . Πρωτη φορα παιζεις grepolis ? ΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ? ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ? Κ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΚΡΙΒΩΣ? ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΣΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΤΙ ΕΣΠΑΣΕΣ 7 αΠΟΙΚΙΑΚΑ Κ ΜΕΤΑ ΕΦΥΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΓΤ ΣΕ ΞΥΠΝΑΓΑΝ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 12? τα συγχαρητηρια μου . Το 8ο Που εφαγες ΔΕ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΤ ?
ΕΙΚΟΝΑ ΡΕ ΠΟΥΛΑΤΕ? ΤΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ?
"ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΙ ΠΕΡΑΣΕΣ Κ ΣΥ" ενα πραγμα...?
ΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Κ ΠΑΙΖΕΙΣ GREPOLIS Κ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ Ο ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΗΘΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ?
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΡΑ?
ΓΤ ΔΕ ΛΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΡΑΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ Κ ΑΠΛΑ ΧΑΣΑΤΕ Κ ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΣ ΦΟΥΜΑΡΑ Κ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ?
ΞΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΑ ΛΕΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ -HANNIBAL...- ΜΗ ΠΑΡΕΙ Η ΜΠΑΛΑ Κ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΟΥ ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ .
ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ 64 ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΑΒΓΙΖΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ . Κ ΜΕΤΑ ΠΑΤΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ .
Ε ΨΙΤ KYΡΙΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΑ ΠΕΣ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ . ΠΕΣ ΤΟ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ , ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ.ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΘΑΜΕ.ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κ ΔΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΤΣΙ . ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ .ΟΧΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ . ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΕΣ
ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΤΩ ΣΩΠΑΣΑΤΕ ΛΕΣ Κ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΗΔΕΙΑ.
ΕΠΙΘΕΣΗ ΞΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ? ΤΟ ΠΑΤΗΣΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΙΚΙΑΚΑ ? ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ Κ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΧ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΠΛΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΜΗΠΩΣ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΣΕ ΒΑΡΕΣΕΙ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ? Κ ΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ? ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΟΤΑΝ ΒΑΡΑΓΕ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΘΩΟΙ ? ΤΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Κ ΤΙΣ ΠΙΠΙΛΙΖΕΙΣ ΣΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ . ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ Κ ΔΩ ΠΕΡΑ
ΑΝ ΔΕ ΣΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΕ ΚΑΘΕΣΑΙ ΦΙΛΕ , ΠΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΜΥΝΕΣ ΒΟΗΘΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ,. ΔΕ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΑΙΛΑ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΣΕ ΧΤΥΠΑΓΑΜΕ Κ ΟΛΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ...,ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΣΕ ΧΤΥΠΑΓΕ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΑ 2 ΒΕΛΑΚΙΑ Κ ΕΛΕΓΕΣ Ο ΙΝΤΡΓΙΓΚΑ ΜΕ ΒΑΡΑΕΙ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ,.ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΔΕ ΤΑ ΞΕΡΩ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ? ΔΕ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΑ ?
ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΙΛΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΑΡΑ
ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΙ ΤΡΑΒΑΓΕΣ Κ ΣΥ . ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕ ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ?ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ .ΞΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΕΤΣΙ? ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ...ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Κ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ . ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ .
ΕΙΤΕ 7 ΕΙΤΕ 17 ΑΠΟΙΚΙΑΚΑ ΝΑ ΣΠΑΓΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΣΤΑ ΙΣΑ .ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΣΑΣ ΗΡΘΑΜΕ , ΔΕΝ ΗΡΘΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ . ΜΑΘΕ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΕΠΙΘΕΣΗ Κ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ .ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΣΠΑΘΑΚΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ., Κ ΕΜΕΙΝΕΣ ΕΣΥ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ .ΣΙΓΑ ΡΕ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ . ΕΤΡΩΓΕΣ 5 ΣΠΑΘΑΚΙΑ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ Κ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ . ΣΟΒΑΡΑ?
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟ .ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ Κ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΟΥ Κ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΣΑΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΡΑΜΠΕΣ ΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΠΑΖΩΜΑΤΑ,,,,, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ . ΑΛΛΑ Κ ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ .ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ? ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΑΥΤΟ ΜΗΠΩΣ?
GREPOLIS ΧΩΡΙΣ ΞΕΝΥΧΤΙ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΩΡΑΡΙΟ.ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ?
ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ? ΠΡΩΤΟΣ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟΣ ?
ΦΙΛΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΟΧΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ....ΠΙΣΩ .ΞΕΣ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ? ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ Κ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ 1 ΕΚΑΤΟΜ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΑΝΕΝΕΡΓΟΥΣ Κ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ Κ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΝΗΣΑΚΙΑ ΜΕ ΑΠΟΙΚΙΕΣ . ΤΟΣΟ ΠΙΣΩ ΓΤ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΝΧΙΔΙ ΤΗΣ Π......Σ ΠΟΥ ΠΑΙΞΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΙΖΕΙΣ Κ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΛΑΨΑΣ ΠΟΥ ΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ . ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ . Κ ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΛΑΨΕΣ Κ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ .. ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΣΑΙ Κ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ , ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΕΝΝΟΩ ... ΠΟΥ ΔΕ ΚΑΙΓΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΣΚΟΛΟ .
ΑΣΧΕΤΕ