ALEXISGIM12345
Εκσφενδονιστής
δεν κρινω παιχτες , ουτε την αποψη αυτων κρινω ,
το γρεπολις ειναι ενας αγωνας ταχυτητας και τον κοσμο τον κερδιζει αυτος που τρεχει πιο γρηγορα
ο χρυσος τρεχει πιο γρηγορα απο καθε τι , σεβαστο ειναι αυτο , διοτι , προκειται για επιχειριση που σκοπο εχει το κερδος
-
το χασμα ομως που δημιουργει η υπερμετρη χρηση χρυσου αναμεσα στους παιχτες με εμποδιζει να παιξω γρεπολις
-
οποτε εαν εσυ λες πως θα σαι ο νικητης του κοσμου αυτου που παιζεις , εγω λεω πως ειναι ψευτικη η νικη αυτη , οπως και των προηγουμενων συμμαχιων των τελευταιων τουλαχιστον 15 κοσμων
-
ειναι καθαρα προσωπικη η αποψη , μην την ακουτε , αλλωστε εγω το χρυσο σας λαχταρω
νικητες θελετε να ειστε , νικητες θα σας λεω
*** δεν ξερω τα παιδια στη συμμαχια αυτη , ουτε τον κοσμο , εννοω δεν εχω εναντιων σας κατι , γενικα μιλαω
Λες πως σε εμποδιζει ο χρυσος που βαζουν μερικοι παικτες... πες μου εναν λογο οπου κατα 90 τις εκατο παικτες οπου χωνονουν χρυσο πατανε επανεκκίνηση σε μεγαλύτερο ποσοστο απο τους παικτες που δεν βαζουν τοσο... εναν λογο ... υποτίθεται ο χρυσός τρέχει τους λογαριασμούς ποιο ευκολα...ναι οκ συμβαίνει ... τοτε γιατι μετα απο ενα μηνα συνηθως αυτοι οι παικτες δεν υπαρχουν??
ΚΑΘΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ!!!
Ο παικτης γινετε με αλλα κριτήρια... ο χρυσός βοηθάει σε ορισμένες συνθήκες...
θα σου δώσω έναν πράγμα... όντας παίκτης με τοσο λιγο χρυσό που βάζω αναλογικά με κάποιους αλλους... πως γινετε σε καθε κοσμο που θα παιξω σοβαρα να ειμαι στην δεκαδα αν οχι στην τριάδα????
Υ.Σ λες πως σε εμποδίζει ο χρυσός των άλλων παικτών... η αδιάκοπη σπάταλη κλπ κλπ....
φανταζομαι Θα εχεις μαζέψει κατι εκατομμυριά χρυσα...οπου αν μπεις να παιξεις σε εναν κοσμο απο την αρχη.... θα τον τελειωσεις... θα κοβεις αβερτα και παλυ θα σου περισεψουν....
υ.σ 2 καποιοι τουλαχιστον βαζουν χρυσο με τα δικα τους λεφτα... δε καθονται να πουλανε τις πολεις του οπως μερικοι μερικοι για να σπανε νησια συμμαχιων για ενα 100χρυσο... αυτό είναι απίστευτο και αυτο θελει κραξιμο....και ξερεις πολυ καλα για τι αναφέρομαι (κοσμος idalion)
οποτε προς τι ολη αυτη η γκρινια και το κραξιμο απο μερια σου ??