αν εσυ δεν μπορεις να παιξεις με λιγοτερο απο 100 ευρο το μηνα... δεν σου φταιει κανενας φιλε μου... σε εχω τσεκαρει τι κανεις σε καθε κοσμο!!! Εισαι κομπαρσος... πας βαρας αποικιες σε αλλες θαλασσες για να μαζευεις απλα τον χρυσο ολο εσυ και καθεσαι στην γωνια σου να κραζεις και να ξανα κραζεις... για σε παρακαλω πολυ... !!! Αυτη την στιγμη παιζω στον theva και σε ενα μηνα ερχεται η κυριαρχια... τυχαινει να ειμαι ιδρυτης στην πρωτη συμμαχια του κοσμου (ονομα συμμαχιας ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ) και σε πληροφορω οτι πανω απο 5 ευρο το μήνα δεν ριχνω για κανεναν λογο!!! Γενικα ως συμμαχια δεν εχουμε πολλους παικτες που ριχνουν αβερτα χρυσο... τους κοσμους τους κερδιζουν
οι εξυπνοι
οι καλοι παικτες
οι δυπλωματες
οι ενεργοι
και τελος οι χρυσακιδες...
Απο εκει και περα στην κριση του καθε ανθρωπου ειναι για το τι θα κανει τα λεφτα του.... αλλοι τα βαζουν εδω αλλοι τα τρωνε με γυναικες αλλοι για αντικειμενα , για βολτες και ταξίδια...κλπ κλπ !!!
υ.σ μπραβο για την νικη των παιδιων στον κοσμο αυτον'
δεν κρινω παιχτες , ουτε την αποψη αυτων κρινω ,
το γρεπολις ειναι ενας αγωνας ταχυτητας και τον κοσμο τον κερδιζει αυτος που τρεχει πιο γρηγορα
ο χρυσος τρεχει πιο γρηγορα απο καθε τι , σεβαστο ειναι αυτο , διοτι , προκειται για επιχειριση που σκοπο εχει το κερδος
-
το χασμα ομως που δημιουργει η υπερμετρη χρηση χρυσου αναμεσα στους παιχτες με εμποδιζει να παιξω γρεπολις
-
οποτε εαν εσυ λες πως θα σαι ο νικητης του κοσμου αυτου που παιζεις , εγω λεω πως ειναι ψευτικη η νικη αυτη , οπως και των προηγουμενων συμμαχιων των τελευταιων τουλαχιστον 15 κοσμων
-
ειναι καθαρα προσωπικη η αποψη , μην την ακουτε , αλλωστε εγω το χρυσο σας λαχταρω
νικητες θελετε να ειστε , νικητες θα σας λεω
*** δεν ξερω τα παιδια στη συμμαχια αυτη , ουτε τον κοσμο , εννοω δεν εχω εναντιων σας κατι , γενικα μιλαω