DeletedUser13572
Guest
Εσύ μην μιλάς καθόλου!! Δεν παίζεις grepolis.. χρυσό παίζεις εσύ. Μαγκιά σου που έχεις τόσα και βάζεις.. αλλα το έχεις ξεχέσει το θέμα.. Ολοι βαζουν χρυσό αλλα σαν εσένα..κανείς.
Σου τρέχουν τα 80άρικα απο τις τσέπες... και άλλοι τρέχουν για ενα πιάτο φασολάδα και μια μπουκιά ψωμί.
Μικρούλη άκου πως έχει η κατάσταση. Δυστυχώς όταν μιλάς μαζί μου δεν πιάνουν τόπο οι αερολογίες, γιατί καταρρίπτω επί τόπου όλα τα σαθρά "επιχειρήματά" σου. Για πες μου λοιπόν ρε πιτσιρίκο... υπήρχε μήπως event πριν 15 μέρες που ουσιαστικά μετέτρεψε τον κόσμο από 3άρη σε 5άρη; Όταν ένας κόσμος έχει ταχύτητα 5 τι να τον κάνεις το χρυσό; Έχω να βάλω χρυσό από τις 27/04 σε πληροφορώ. Όχι ότι σε αφορά, αλλά για να πατήσω τις ψευτοφιλοσοφίες σου...
Και κάτι ακόμα γατάκο... μην μου κάνεις εμένα κήρυγμα για φτωχούς και συναφή. Δεν μπορείς να ξέρεις τι προσφέρει στην κοινωνία το επάγγελμά μου. Ωραίος ο Che κι ο χασάπης ο Στάλιν όταν είσαι 15, αλλά μετά σε εγκαταλείπουν, όταν φεύγεις από τη μαμάκα και τον μπαμπάκα και βλέπεις την πραγματικότητα.
Τράβα διάβασε τώρα κάνα βιβλίο μπας και ξεστραβωθείς. Αν θες παραδίδω και ιδιαίτερα, μπας και σε κάνω άνθρωπο.