DeletedUser12009
Guest
μαρεσει που δεν απαντησε ακομα ο θεαγενης η καποιος αλλος απο την Ο.Δ στο ερωτημα μου "τι θα παθω αν βαλω κι εγω μποτακι"
βαση του ποινικου μας κωδικα αν πιαστεις για κλοπη τρως κατι μηνες με καποια χρονια αναστολη...αλλα αν σε ξαναπιασουν τρως οτι ποινη σου ριξανε την πρωτη φορα και αλλο τοσο επι 2 για την δευτερη φορα...
εδω τον πιασαμε με μποτακι και εξακολουθει να παιζει...προφανος ο χρυσος που βαζει ειναι αρκετος για να μην τιμωρειτε πιο αυστηρα ε?
οκ τελικα πειστηκα οτι ολοι τελικα ειναι παικταραδες εκτος απο εμενα.
ευχαριστω για τις ΜΗ απαντησεις σας....με δικαιωνετε
ρε φίλε σε καταλαβαίνω.... περνάς μεγάλο λούκι....
Λοιπόν άκου να δεις πως έχουν τα πράγματα και αυτό είναι το τελευταίο μνμ που σου γράφω.... Βαρέθηκα να ασχολούμαι μαζί σου...
Όσον αφορά τα μπαναρίσματα: Έχω τιμωρηθεί 2 φορές όπως προείπε ο L3golas, για χρήση bot. Όπως έχουν τιμωρηθεί και οι μισοί σύμμαχοι σου. Την πρώτη φορά δεν πήρατε χαμπάρι τίποτα μιας και είστε μυρωδιάδες.... Την δεύτερη φορά έβαλα τους συμμάχους μου και μου πήραν όλες τις πόλεις, πλην μίας. Ξαναξεκίνησα τον κόσμο ουσιαστικά από το μηδέν και πάλι πρώτος πήγα...
Όσον αφορά το ότι παίζουν 2 άτομα τον λογαριασμό μου: Αυτό δεν απαγορεύεται από του κανόνες φτάνει ο δεύτερος παίκτης να μην έχει λογαριασμό στον κόσμο που παίζω. Εγώ έπαιξα για κάποιο διάστημα με τον Legolas , ο οποίος δεν είχε λογαριασμό στον κόσμο. Λέγεται co-play αν σου λέει κάτι αυτό....
Όσον αφορά τον χρυσό που βάζω: Τι σε κοφτει εσένα ρε μεγάλε;;; Στην εφορία δουλεύεις;;; Έχω βάλει χρυσό ναι... Αρκετό ναι... Αλλά όχι περισσότερο από τους πρώτους λογαριασμούς της δικής σου συμμαχίας. Ρώτησε τον apostoliskou να σου πει... Την ημέρα που του πήρα την πόλη με μισάωρο αποικιακό, το τοίχος στην πόλη του ήταν 2. Όταν χτύπησαν οι επιθέσεις το τοίχος ήταν 25. Δλδ, έπρεπε να βγω στο φόρουμ και να κλαίω όπως εσύ, σαν την Μάρθα Βούρτση;;;
Αυτά λοιπόν και σε παρακαλώ να μην ξανασχοληθείς μαζί μου...