DeletedUser18028
Guest
Ρε μπαγάσες όταν ήμουν διαχείριση δεν μιλούσε κάνεις σας εδώ και τώρα βγαίνετε και τρολλαρετε... Άλλαξαν πολύ οι εποχές τελικά... 

Για στείλε και καμιά φωτογραφία.Εσύ τώρα βαλτός είσαι;;;; Τόση ώρα κρατιέμαι...
SMS 13033
Επιλογή 6
Τα λέμε σε ένα τέταρτο.
Για στείλε και καμιά φωτογραφία.
Είμαι περίεργος αν σε ελέγξουν στο δρόμο της επιστροφής τι θα πεις.
- Ε να κυρ Αστυνόμε βγήκα για τρέξιμο αλλά να μου μύρισε και μπήκα να πάρω
Ακόμα αχνίζει.
Με το συμπάθειο αλλά είναι είδος πρώτης ανάγκης.
Παρακαλώ οι θερμίδες να μεταφερθούν στον @DE BA BAMIAS
Δεν εισαι δικαιος, εχω βγαλει προγραμμα τι θα τρωω μεχρι να τελειωσει η καραντινα. Αμα ειναι να παρω και τα δικα σου τη βαψαμε!! Σκεψου οτι το προγραμμα μου ειναι σα τις ΜΕΘ, λιγο να ξεφυγει, θα μεινουμε νηστικοι ή θα κλειστω σε καμια τουαλετα!!
Με όλη τη διαδικασία όμως και περιγραφή. Θέλω να ακούω το κρατς απ' το φύλλο και να βλέπω το σιρόπι να στάζει.Να κάνω βίντεο unboxing;;;;
Να κάνω βίντεο unboxing;;;;
Κι άλλο χτύπημα κάτω απ' τη μέση. Θα μετράω τα φύλλα ένα ένα μέχρι τα 1000.Τετοια ειναι η ελληνικη διαχειριση προσπαθει σε αυτη τη δυσκολη περιοδο να σκανδαλισει το κοσμο της....Για αυτο και εγω για να παω κοντρα στο κατεστημενο, θα απαντησω δυναμικα με ενα κιλο Μιλφειγ !!!
Γιατί τι άλλο πήραμε; Στα πριβέ μας λέμε άλλα πράγματα, να πως θα ευννοοήσουμε άλλους παίκτες κτλ κτλ, ξέρετε εσείς.ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΠΡΙΒΕ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Η ΜΑΖΑ.
θα ρωτησω τον witcher. αυτος θα ξερειΓιατί τι άλλο πήραμε; Στα πριβέ μας λέμε άλλα πράγματα, να πως θα ευννοοήσουμε άλλους παίκτες κτλ κτλ, ξέρετε εσείς.
Γιατί τι άλλο πήραμε; Στα πριβέ μας λέμε άλλα πράγματα, να πως θα ευννοοήσουμε άλλους παίκτες κτλ κτλ, ξέρετε εσείς.
Προτιμώ Πετρετζίκη γιατί πιάνει πρώτα ορεκτικά, μετά τα κυρίως και τέλος τα γλυκά. Έχει όλη τη διαδικασία. Ο Παρλιάρος έχει μόνο γλυκά, λιγώνεσαι...Καλα κανετε στο πριβε πρεπει να συνεννοειστε για τοσο σημαντικα θεματα.... Εδω ειμαστε μονο για να συζηταμε καμια συνταγη του Παρλιαρου και τι επιτυχια ειχαμε κατα την εκτελεση της !!!
Προτιμώ Πετρετζίκη γιατί πιάνει πρώτα ορεκτικά, μετά τα κυρίως και τέλος τα γλυκά. Έχει όλη τη διαδικασία. Ο Παρλιάρος έχει μόνο γλυκά, λιγώνεσαι...
Δεν έχεις φάει γι αυτό το λες.Εδω κυριε διαχειριστα μου θα τα χαλασουμε..... Στο τομεα του γλυκου τα πηγαμε ολα κομπλε. Αλλα Πετρετζικη μακρια και αγαπημενοι. Μα ειναι δυνατον να βαζουμε κουνουπιδι στη πιτα. Τι το καναμε high lux restaurant ?? Θα το πληρωνουμε και κανα 5 ευρω και θα χορταινουμε γκουρμεδια !!!
![]()
Να αυτά δεν μαρεσουν ....ξενερώσαμε ...Φήμες λένε ότι η ταχύτητα του επόμενου κόσμου θα είναι ίση με την μέγιστη ταχύτητα του Κρητικού χοχλιού όταν προσπαθεί να φύγει από το τηγάνι που κοχλάζει.