Επανεξισορρόπηση ηρώων 2024

Witcher97

Ξιφομάχος
Γεια σας, οι αλλαγες θεωρω ειναι αρκετα καλες, και πρεπει να γινονται για να μην πληττουν οι παικτες.
Θα συμφωνησω σχεδον με ολες τις αλλαγες που προτεινετε, και αν μου επιτρεπετε θα ηθελα να προτεινω
μερικες ιδεες καθως ολα αυτα τα χρονια κανετε αλλαγες που συμφερουν μονο τους επιθετικους παικτες.
Θα μπορουσατε να ανεβασετε καποιες τιμες αμυνας σε ορισμενες αμυντικες μοναδες, οπως επισης αυτο
το "φτωχο" 10% του Πυργου, θα μπορουσε να γινει 20% ή εστω 15%, καθως και λιγα περισσοτερα επιπεδα
στο τειχος, 30 ως 35 επιπεδα νομιζω ειναι καλα.

Ευχαριστω για το χρονο σας θα επιστρεψω εν καιρω με νεες ιδεες.
ΦΙΛΕ ΘΕς ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΦΑΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ 100 ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ?

commodorerules

Μινώταυρος
Γεια σας, οι αλλαγες θεωρω ειναι αρκετα καλες, και πρεπει να γινονται για να μην πληττουν οι παικτες.
Θα συμφωνησω σχεδον με ολες τις αλλαγες που προτεινετε, και αν μου επιτρεπετε θα ηθελα να προτεινω
μερικες ιδεες καθως ολα αυτα τα χρονια κανετε αλλαγες που συμφερουν μονο τους επιθετικους παικτες.
Θα μπορουσατε να ανεβασετε καποιες τιμες αμυνας σε ορισμενες αμυντικες μοναδες, οπως επισης αυτο
το "φτωχο" 10% του Πυργου, θα μπορουσε να γινει 20% ή εστω 15%, καθως και λιγα περισσοτερα επιπεδα

Ευχαριστω για το χρονο σας θα επιστρεψω εν καιρω με νεες ιδεες.
Εσυ νομιζω εισαι εκτος πραγματικοτητας αδερφε! Μηπως θελεις να πανε και το τειχος στο 50 και να μπορεις να ανεβασεις και τον Πυργο αλλα τοσα επιπεδα?
Οι αλλαγες δεν ειναι καθολου καλες κακα τα ψεμματα για κανεναν παιχτη και ετσι οπως γινεται σιγα σιγα το παιχνιδι θα παρει την κατηφορα!

FalcoN14

Μινώταυρος

Ευχαριστω για το χρονο σας θα επιστρεψω εν καιρω με νεες ιδεες
αδερφε τα ματια μου πληττουν απο τις αηδιες που εγραψες.
την επομενη φορα στο σπιτι βρασε λιγο γκρεπολις να παρεις μυρωδια

RR9.1

Μινώταυρος
Εν τω μεταξυ ο καλλιμανος εκανε το πιο προφανες ragebait και εσεις τσιμπατε, η αλλαγη στον Ηρακλη ειναι τραγικη,ολο το rebalancing γινεται με λογικη να μην υπαρχουν αχρηστοι ηρωες και ο ηρακλης πλεον θα εχει 20% για να μη φαει η ιπταμενη οργη; Να ηταν 100% να πω αξιζει να τον βαλεις στην πρωτη καταπελτου που παει με 200 πελτες σε εξεγερση,τωρα απλα θα ειναι για πεταμα

Aquarius

Μινώταυρος
ειπαμε να γινει καμια (ομορφη) αλλαγη
εδω το καταστρεφουμε το παιχνιδι ... μετριμενα ατομα παιζουμε ακομα...
τουλαχιστον γινετε να συμμεριζεστε την γνωμη μας?

Κορυφή