megas alexandros12 Guest 26. Μάϊος 2013 #1 Παιδια εχω μια απορια.Γιατι δεν γινονται εγγραφες στον Nu ???
saranths Άρμα 26. Μάϊος 2013 #2 Ο/Η megas alexandros12 έγραψε: Παιδια εχω μια απορια.Γιατι δεν γινονται εγγραφες στον Nu ??? Κλικ για ανάπτυξη ... Γιατί όταν σε έναν κόσμο αρχίζει η εποχή των θαυμάτων, δεν επιτρέπονται νέες εγγραφές.
Ο/Η megas alexandros12 έγραψε: Παιδια εχω μια απορια.Γιατι δεν γινονται εγγραφες στον Nu ??? Κλικ για ανάπτυξη ... Γιατί όταν σε έναν κόσμο αρχίζει η εποχή των θαυμάτων, δεν επιτρέπονται νέες εγγραφές.
grapling Guest 23. Αυγ 2013 #4 Ο/Η saranths έγραψε: Γιατί όταν σε έναν κόσμο αρχίζει η εποχή των θαυμάτων, δεν επιτρέπονται νέες εγγραφές. Κλικ για ανάπτυξη ... Και πόσο καιρό κρατάει αυτό ???? για πάντα ?
Ο/Η saranths έγραψε: Γιατί όταν σε έναν κόσμο αρχίζει η εποχή των θαυμάτων, δεν επιτρέπονται νέες εγγραφές. Κλικ για ανάπτυξη ... Και πόσο καιρό κρατάει αυτό ???? για πάντα ?
ΓκουσγκουνηςRules Guest 23. Αυγ 2013 #5 Ο/Η grapling έγραψε: Και πόσο καιρό κρατάει αυτό ???? για πάντα ? Κλικ για ανάπτυξη ... Οι εγγραφές ΔΕΝ πρόκειται να ξαναγίνουν διαθέσιμες για τον συγκεκριμένο κόσμο. Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: 23. Αυγ 2013
Ο/Η grapling έγραψε: Και πόσο καιρό κρατάει αυτό ???? για πάντα ? Κλικ για ανάπτυξη ... Οι εγγραφές ΔΕΝ πρόκειται να ξαναγίνουν διαθέσιμες για τον συγκεκριμένο κόσμο.