[8ea]Εδώ θα ψηφίσετε για τα λοιπά χαρακτηριστικά που προτιμάτε, όπως σύστημα κατάκτησης και μέλη συμμαχίας.
Έχετε μία επιλογή για το κάθε χαρακτηριστικό.[/8ea]
Πιστευω πως οι κοσμοι με πολιορκια εχουν ποιο πολυ ενδιαφερον...τωρα οτι πιστευει ο καθενας...επισης ψηφισα 500 μελη οπως ηταν παλια αν και οι συμμαχιες ειναι μια χαρα και με 200-300 μελη αλλα οχι 100...
Κατά την γνώμη μου ο ''τέλειος'' κόσμος είναι με πολιορκία,όριο μελών σε συμμαχία 500, γενική ταχύτητα 3, ταχύτητα μονάδων 3, ταχύτητα εμπορίου 3 και χωρίς ηθικό.
Αλλά και με τα παραπάνω το ηθικό δεν με πολύ-χαλάει
Είχε στις επιλογές 50 άτομα συμμαχία.Όπου αυτό και είχαμε ψηφίσει αρκετοί.Πλέον δεν το βλέπω στις επιλογές και δεν μπορώ και να ξανά ψηφίσω....Όπως και με το ηθικό πλέον αφαιρέθηκε.
Συμφωνω με τον παικτη.Ειχα ψηφισει 50 ατομα συμμαχια,χωρις ηθικο και τωρα βλεπω οτι εχουν αλλαξει ολα.
Αφου δεν εγκρινατε γιατι τα βαλατε στα λοιπα χαρακτηριστικα.
Δεν έχετε καταλάβει τι γίνετε? Οτι δεν συμφέρει οικονομικά την εταιρεία, βγαίνει από τις δημοσκοπήσεις μη τυχόν και το ψηφίσουν μερικοί και μετά δεν ξέρουν τι να μας πουν που δεν θα το βάλουν!!!! Πέφτει χοντρό δούλεμα από τους Γερμανούς μου φαίνεται.... Καλά κρασιά....
[8ea]Όσον αφορά τις επιλογές του ηθικού και της συμμαχίας 50 μελών, ήταν καθαρά δικό μου λάθος, που έγινε για κάποιους λόγους που δεν είναι απαραίτητο να τους εξηγήσω.[/8ea]
πολιορκια και οριο μελων συμμαχιας 500. στον κοσμο μου ειναι με 100 μελη και κανουμε πολλες ακαδημιες και γινετε μπερδεμα!!!!ακομη, επηρεαζει και τα θαυματα,διοτι ΜΟΝΟ ΜΙΑ συμμαχια μπορει να ελεγχει το νησι
ΠΑΙΔΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΚΑΙ 200 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΑΡΕΤΟ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΘΑ ΠΗΞΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΡΗΝΗΣ
ψηφησα εξεγερση και συμμαχικα μελοι τα 300 ατομα μεγιστο διοτι οπως λενε και δυο ρητα οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι και οπου λαλλουν πολλα κοκορια αργει να ξημερωσει