φιλε αλμομπαρ
1)λαμογιο και πολλα αλλα μου ελεγε ο πρωην αρχηγος σου στο προφιλ τις πρωην συμμαχιας σου.....δεν εειδα κανενα να λεει κατι αρα συμφωνεις
2)αφου εισαι νικητης γτ εφυγες απο τη συμμαχια σου
3)αφου ημαστε μονο για φαντασματα γτ κρυφτηκες σε φιλικη συμμαχια????????
Σου αρέσει το παιχνίδι των ερωτήσεων αλλά εσύ δεν απαντάς, μόνο ρωτάς
1) Με ύβρεις ασχολείται η διαχείριση, όχι εγώ (όπως είπα, αν θεωρείς οτι κάποιος σε βρίζει, οφείλεις να το καταγγείλεις).
Δε βλέπω να σε βρίζει κανείς πάντως, εκτός αν πιστεύεις οτι όλος ο κόσμος αναφέρεται σε σένα
((Εχοντας 20+ χρόνια σε online games (προ internet εποχή), ξέρω καλά οτι το να βρίζεις τον εικονικό αντίπαλο ισοδυναμεί με αδιάφορο παιχνίδι και μηδέν διασκέδαση.))
2 και 3)
Να το ξαναγράψω: η συμμαχία μου όδευε προς διάλυση ήδη από τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο, από τότε που ο Μπάμπης όρισε έξι άτομα αρχηγούς. Ηταν φανερό οτι θα εγκατέλειπε το παιχνίδι λόγω δουλειάς - κι ας μην το είχε δηλώσει ευθέως. Πιστεύω οτι απλώς μας έκανε το χατήρι μένοντας μέχρι την ολοκλήρωση των θαυμάτων. Και δεν είναι μόνο ο Μπάμπης...
Αλλωστε τα ξέρεις όλα αυτά, η συμμαχία σου είχε τουλάχιστον δυο ρουφιάνους.
Επρεπε να βρω κάποια άλλη συμμαχία και μόνο στους ΤΑΝ ήξερα πάνω από δύο άτομα.
Φιλική συμμαχία είπες;
Εμ, φταίτε κι εσείς που τις είχατε όλες πράσινες εκτός από εμάς
Στο παιχνίδι τώρα, στις λίγες πόλεις μου σε πυρήνες σας, είχα καθημερινό σερί επιθέσεων και μάζεψα χιλιάδες πόντους μέσα σε είκοσι μέρες... σχεδόν όσους αμυντικούς είχα μαζέψει σε ένα χρόνο.
Με βγάλατε δυο φορές αμυνόμενο της ημέρας. Εχω ονομάσει μια πόλη "51000 πόντοι".
Παρόλα αυτά, πήρατε ΜΙΑ πόλη μου, μόνο όταν κοιμόμουν και όταν ο Χάρης ξενύχτησε για να στέλνει σεισμούς και επιθέσεις (όχι, δεν χάνω τον ύπνο μου για το παιχνίδι).
Αυτό εσύ το λες κρύφτηκα;
---
Γενικά τώρα, θα εγκαταλείψω το παιχνίδι γιατί έχω και μια ζωή που έμεινε πίσω, με τόσο κόλλημα εδώ - το έχω δηλώσει από το Φεβρουάριο, όπως μάλλον ξέρεις.
Θα είχα πατήσει επανεκκίνηση αλλά λυπάμαι τόσος κόπος και τόσο στήσιμο να πάει χαμένο.
Ετσι, έχω συμφωνήσει να ανταλλάξω το λογαριασμό μου με κάποιον με 2 πόλεις (κι αυτές μόνο για να μπορώ να συναντάω τους φίλους που έκανα εδώ). Θέλω μόνο να επιβεβαιώσω οτι είναι ΟΚ με τους κανονισμούς αυτό και θα σας χαιρετήσω.
Δυστυχώς (ή ευτυχώς) από τέλη Μαΐου και μετά, σπάνια θα μπορώ να παίζω...
Μπορείς λοιπόν να χαίρεσαι που φεύγει ένας "πονοκέφαλος"
---
Και μιας και είπαμε για ερωτήσεις...
Δε μου είπες, γιατί σε καιρό ειρήνης μαζεύτηκαν όλοι οι δικοί σου με δεκάδες αποικίες γύρω από τα θαύματά μας;
Δε σε συμφέρει να απαντήσω εγώ